streda 24. júla 2019

Cesta Vodopády Kravice Bosna a Hercegoviny z Makarskej v chorvátsku.


Zdravím tu je návod ako sa dostať k vodopádom Kravica ak ste sa nudili už na pláži v chorvátsku. Cesta nie je dlhá ale dosť zle sa ide k týmto vodopádom. Na vstup do Bosny stačí občiansky a techničák od auta. 

Pokiaľ môžete tak všetko z auta preč myslím ako ruksaky či iné hlúposti colňáci sa dosť odbavujú na kontrole auta v podstate každé druhé auto kontrolovali kufor hlavne turistom nechápem prečo to robia keď sú to peniaze pre krajinu ale ok robia to a ďalšie čo si dávajte pozor asi 5 až 10 kilometrov za hranicou merajú rýchlosť ich kolegovia a to každý deň. 
Pri týchto vodopádoch sa dá kúpať pozor moslimom sa to nepáči keď od jazier idú ženy len v plavkách hlavne ich ženám ale verte že ich chlapi sa radí pozrú až čumia a dosť . Navigácii neverte čo sa týka rýchlosti preto že nesedia na 50 percent preto radšej pomaly sú tam aj statické merače rýchlosti v navigácii nie sú podchytené. Parkovanie je pri vodopádoch zdarma na lúkach tak že auto sa zohreje a poriadne vstup je s rampou berú aj eura aj KM ich menu na osobu to je 5€ k vodopádom sa ide po schodoch a úprimne čakal som niečo lepšie sú tam kajaky aby ste sa dostali bližšie k vodopádom stoja na 30 min 4€ v roku 2019 .

Sú tam reštaurácie ale radšej som si tam nič nedal jedlo bolo no bolo. Úprimne tú cestu som absolvovať nemusel si myslím stačí táto jedna fotka to je všetko čo tam uvidíte tak že ani vstupné za to nestálo. 


Žiadne komentáre: