streda 4. marca 2009

Virtual pc VMware

Caute veľa ľudí sa snaží inštalovať si XP a vistu alebo vistu a windows7 do jedného PC a pri logovaní volí ktorý chce. Podľa mňa je to hlúposť a spomaľuje to štart PC. Ja na to používam VMware player čo je virtuálny PC existuje aj Virtual PC od Microsoftu myslím ale ten sa mi moc nepáči. Lepší je tento VMware player inač používajú ho aj servery na ukladanie stránok mailov a ďalších srand. Dôvoď je jednoduchý ak nainštalujete na svoj PC Windows čí Linux tak hack-er je schopný zničiť cely počítač tak že ho odnesiete zošrotovať do zberu. Ak ale zaútočí na Windows vytvorený vo VMware playeri tak znici akurát tak program s informáciami na PC iné sa nestane nič a keď že sa dáta vytvorene vo VMware dajú skopírovať a urobiť tak kopia škody nie sú tak veľké ako by mohli byt. Ešte pre začínajúcich hack – erov teda lamerov VMware sa tiež používa ako pasca na hack kde sa vám vytvorí otvorený port cez ktorý ľahko preniknete do servera ako že do servera a ste vo virtuálnom PC kde robíte škodu a zatiaľ vás technik často tiež hack –er snaží chytiť a nájsť áno dá sa zistiť aj ulica a byt kde ste a nespoliehajte sa na to že idete cez Proxy serveri tato cesta už nie je bezpečná preto že sa používa iný spôsob identifikácie PC v sieti ale o tom tu písať nechcem ako ale vystopujú vás asi do 5 min v závislosti od skúsenosti technika a jeho prípravy na útoky ak je poctivý tak je schopný vás odhaliť asi do 1 minutý. Zašiel som trochu inde o čom som vlastne nechcel ani písať preto ešte sa vrátim k tomu o čom tu vlastne píšem. VMware je dobre aj na otváranie posty mailov a programov o ktorých si nie ste istý čí obsahujú vírus. Otvoríte ho vo virtuálnom PC kde môže spraviť program čo len chce a v prípade problému skončíte program zmažete všetko. Škody budú len malé čí žiadne. Ja ho tiež používam na inštaláciu rôznych operačných systémov ktoré zvláda dosť dobre a podporuje ich dosť veľa Linux , ubunt , Windows a mnoho ďalších. Skúste si ho nainštalovať a pohrajte sa s tým.

hack rapidshare , free Rapidshare

Caute zase niečo pre všetkých čo sťahujú veci z rapidshare alebo iných serverov. Našiel som super program pre free user –ov na sťahovanie z rapid a mnohých ďalších serverov. Jeho meno je

FreeRapid Downloader 0.81 možno keď to citáte je už aj novšia verzia. Pri tejto verzii sa vám sťahujú automaticky pluginy alebo ak chcete aktualizácie ktoré za vás stiahnu z rapid alebo iných vaše dáta ktoré chcete a bez nudného klikania na free user a vyčkávania tento program to spraví všetko za vás sám počas toho ako pracujete na PC a ničím vás neotravuje žiadne hlašky nič . odporúčam stiahnuť a skúsiť ano je free ale ak chcete môžete autorovi prispieť sumou akú uznáte za vhodnú záleží len od vás. Jedno je však iste nevyrovná sa to účtu Premium ale ak mate čas a neponáhľate sa tak niet lepší program podľa mňa. Inač skúšal som aj hack Premium účtu ale pre obyčajného lajka je to dosť problém . Podľa nového sa už sleduje IP adresa ako aj trasa prenosu identifikácia PC a mnoho ďalšieho čo to robí dosť komplikovane a veľa ľuďom sa skôr oplatí kúpiť si Premium účet na 3 dni a cez tieto dni si posťahovať všetko čo treba nestojí to veľa je aj česká a slovenská registračná stránka. Pre tých čo majú čas je FreeRapid Downloader 0.81 ta správna voľba programu.

HACK ako HACK ovať

Cute viem že sa vás veľa chce naučiť hack a ako to všetko beží je jedna poľská škola kde tvrdia že vás to naučia za 2 dni no nie je nutne tam príliš chodiť. Stačí navštíviť tuto stránku stiahnuť si videa a live CD a DVD na ktorých sa dozviete čo a ako je to celkom prehľadné spravene až na to rozlíšenie videa ale keď sa potrápite dá sa to dosť ľahko naučiť čo a ako ale pozor nezabudnite hack-er nespôsobuje škody ale snaží sa získať informácie a dať ich všetkým čo ich potrebujú.

http://fullversions.bestbb.net/viewtopic.php?f=267&t=630