piatok 9. januára 2015

navigacia Mio C520 (320 720) aktualizace map 2014 a 2015

Asi každý z vás chce do navigácie nove mapy . Tieto staršie GPS navigácie je nerentabilne kupovať si mapy . Tak dám vám návod ako si ich nahodiť nove a úplne sám. POZOR ak to budete robiť je to porušovanie zákona toto je len informatívny návod porušíte tým autorsky zákon nezabúdajte. Tak ako to spraviť nie je to nič tak že mio navigácie Cx20 použivať mapy Navteq stačí si navigáciu pripojiť k pc. Nepotrebujete sťahovať žiaden soft k navigácii stačí aby sa vám ukázali jeho uložiska čiže ako USB uložiska to spraví každý pc sam potom sa presuniete do adresára MAP ku ktorému sa dostanete cez adresáre MioMap-miomap-CONTENT-Map Tam máte uložene všetky mapy . Tie si pre istotu skopírujte do počítača ak by vám nefungovali nove mapy. Po skopírovaní vložte nove mapy do tejto zložky . Nove mapy su vacsi obsah dat preto tam komplet europu nemusíte dostať tak si vyberte tie co potrebujete logicky. Nakopírujte ich tam a pôjde to bez problémov. Teraz odkiaľ získať mapy . Tak tu to priamo dat odkaz nemôžem ale použite google a stiahnite si  " iGO (Here) Europe Maps Update 2015 " alebo iné novšie . Je tam pod adresár  "iGO (Navteq) Europe 2015.Q1 - Maps (FBL, FTR, FDA, FPA,FJW, FSP, HNR) " odtiaľ si vyberte staty ktoré potrebujete pre navigácie mio stačí tie s koncovkou *.fbl , *.fda. ak ste tam v originále mali aj iné tak jasne nakopírujte aj tie a pôjde to . Ale najlepšie a najistejšie je si ich kúpiť na stránke     http://eu.mio.com/shop/index.php?language=sk&currency=EUR    dúfam všetkým jasné .
Neručím ze to pôjde na každej navigácii a ani za poškodenie zariadenia.

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Ahoj prosim ta skusam aktualizovat mapy ale stale sa mi to nedari ked aj nahram nove mapy do Mia C520 tak po spusteni mi hlasi ze mapy su poskodene a nedaju sa pouzit. Ked si v nastaveniach pozriem informacie o mapach tak mam pri aktualizovanych mapach ikonu RIP....

Nieco robim zle?? dik

pol24 povedal(a)...

chod na uloz a zadaj tam iGO (Navteq) Europe Maps Update 2015 subor ma 5,9GB ten stiahni a malo by to fungovat

Unknown povedal(a)...

Vložil na 16 GB SD kartu mapy IGo HERE Q2/2019 FULL EUROPE - podkladové mapy z 29.7.2019 a po vložení do mojej prastarej navigácii MIO C520 fungujú perfektne.